• Fri fragt over 400,- ikke nedsatte varer
  • Levering 1-3 hverdage
  • -

Information

Banner

Om Os

Forretningens historie
ottoline - sko & accessories så dagens lys den 2. august 2004, hvor butikken delte lokale med vores frisørsalon ottoline - miljøbevidst frisør i Risskov. Efter bare ét år var behovet for udvidelse stort, og vi besluttede derfor at koncentrere frisøraktiviteterne i salonen på Sønder Allé 14 og bruge hele butiksarealet i Risskov til sko & accessories.

Den 28. April 2009 blev hjemmesiden omdannet til en netbutik, hvor det er muligt at handle online og betale med de mest gængse kort i Danmark.

Den 1. juni 2010 åbnede vi en butik i Volden 4, 8000 Århus C. En fantastisk beliggenhed ved indgangen til latinerkvarteret. Konceptet er det samme - byens bedste udvalg og kundeservice.

Den 1. juli 2017 opgraderede vi shoppen til en tidssvarende brugervenlig shop, hvor man smidigt kan handle fra sin smartphone vha. MobilePay


Forretningskonceptet
Den bedste service:
Vi bestræber os på at give dig den bedste vejledning ved dine skoindkøb. Vi giver ærlige råd om pasform, størrelse og hvilke modeller, der passer til dit behov og din stil. Du får selvfølgelig også vejledning i pleje af dit fodtøj. Den mest spændende kollektion:
Vi bestræber os ligeledes på at præsentere det mest spændende udvalg fra anerkendte designere, både de nyeste trends og det mere klassiske look. På de internationale messer har vi i udvælgelsen fokus på pasform, kvalitet og ikke mindst leverandørens omdømme. Vi søger gerne mærker, som vi er ene om eller som kun få andre sælger, og vi køber kun få styktal af hver model. Det betyder du ikke skal vente for længe, hvis du har forelsket dig i en bestemt model, men også at du næppe møder andre med samme model.