Sneaky Fox

Sneaky Fox

Danske Sneaky Fox leverer kvalitetsstrømper til modebevidste kvinder i hele Europa. Sneaky Fox strømper produceres primært i Italien. Med to årlige kollektioner i august og januar, samt flere mindre kollektioner derimellem, er der altid noget nyt fra Sneaky Fox. Derfor finder du altid Sneaky Fox strømper, der passer til den aktuelle mode. 

Alle strømper og strømpebukser fra Sneaky Fox er one size og kan passes af alle fra størrelse 36-42, også selvom man har lange ben. 

Sæt prikken over i’et i dit outfit med et par anderledes og spændende strømper fra Sneaky Foz. Danske Sneaky Fox laver modestrømper i alverdens farver og mønstre til enhver kvinde og enhver lejlighed. Du finder både strømpebukser og ankelstrømper i det store udvalg ligesom du kan vælge mellem mange forskellige materialer og udtryk. Sæt et personligt præg på dit tøj med et par specielle strømper fra Sneaky Fox.

Sneaky Fox strømper variere meget i udtryk: du finder både klassiske nylonstrømper til festkjolen, tætte, sorte microfiber strømper til hverdag og knæ- og ankelstrømper i glade farver og mønstre som kan live op i enhver garderobe. Alle Sneaky Fox strømper er one size også strømpebukserne. Den særlige stretchkvalitet gør at strømperne rent faktisk sidder pænt på såvel en størrelse 36 som en størrelse 42!

Helheden skal findes i detaljerne og tit er det de små ting som får hele tøjsættet til at komme sammen og blive et hit. Så har du fundet kjolene, skoene og tasken men mangler du det sidste som gør at det hele hænger sammen? Så kig forbi vores store udvalg af Sneaky Fox strømper – der er helt sikkert et par som giver lige dit outfit mangler, hvad enten det er et funky twist eller en elegant afslutning.

Mærke

Pris filter
dkk 60 dkk 230

club ottoline