UGG Australia

UGG Australia

De lækreste og mest vamsede bamsestøvler kommer fra UGG Australia. Historien om UGG Australia begyndte i 1978, hvor surferen Brian Smith introducerede Californiens surfere for fåreskindsstøvlen. Formålet var først at holde fødderne varme, mens surferne ventede på den perfekte bølge. Siden er UGG Australia blevet verdenskendte og populære, også blandt Hollywoods kendisser.

Kun det fineste skind bliver anvendt i produktionen. Fåreskindets egenskab er, at det kan køle fødderne, når det er nødvendigt, men også sørge for, at de holder varmen med den bløde og tætte pels fra fåret. Kvalitet, luksus og komfort går nemlig hånd i hånd hos UGG Australia. Støvlerne udstråler hygge og skarpt design på en gang.

Vi anbefaler, at anvende UGG Water & Stain til UGG støvler. Dette plejemiddel beskytter fåreskinds- og ruskindsstøvler mod regn og snavs. Du finder UGG Water & Stain nederst her på siden.  

UGG Australia’s klassiske surferstøvle er let og perfekt til at gå på sand. Ideen har været tiltalende for en bred målgrupper og UGG Australia-skoene er blevet benyttet i mange andre sammenhænge end i forbindelser med surfing. I dag UGG støvlerne blevet et fænomen.

UGG Australia som brand handler om luksus og komfort i hverdagen. Kun de fineste kvalitetsmaterialer bruges til at skabe UGG Australia sko. UGG Australia er den største distributør af denne populære stilart, og herunder finder du: UGG Classic Short, UGG Classic Tall, og UGG Bailey Bow. Fælles for disse UGG Australia sko er at de føles enormt behagelig så snart du får dem på fødderne og så betyder kvaliteten at de kan holde hele livet.

Mærke
Skostørrelse filter

Pris filter
dkk 700 dkk 1900

club ottoline

Penelope 5210-739 Black

Penelope 5210-739 Black

Pris fra
dkk 1.500,00