Swims

Swims

Gummistøvler fra Swims har et lækkert og minimalistisk design og en skøn komfort med blød og elastisk gummisål. Swims er et norsk brand, der er designet ud fra tanken om den moderne galosh, der har et funktionelt design, sikrer dig tørre fødder og skåner dit fodtøj, så det ikke bliver ødelagt af regnvejr. Swims er en smart og praktisk løsning, når du skal ud i regnvejr og ikke ønsker at ødelægge dit fodtøj. Brug Swims gummistøvlerne både til en tur i skoven og regnvejr i storbyen. 

 
SWIMS Dora Black
SWIMS Dora Black
dkk 490,00
dkk 700,00
Vis
SWIMS Dora Hunter Green
SWIMS Dora Hunter Green
dkk 490,00
dkk 700,00
Vis
SWIMS Dora Navy
SWIMS Dora Navy
dkk 490,00
dkk 700,00
Vis
 
     

Vær smart i vores nye mode gummistøvler fra Swims, der har et lækkert minimalistisk design og en skøn komfort med blød og elastisk gummisål. Hos ottoline finder du Swims gummistøvlerne i tre flotte farver: Navy, green & black. Alle har de en fed detalje med en orange strop og Swims logo på hælen.

SWIMS gummistøvler er svaret på den moderne galosh i et funktionelt design. Den norske Designer, Johan R, har udviklet Swims efter mange års irritation over sko, der blev ødelagt af regnvejr. Han søgte en løsning på problemet, der både indebar smarte og tørre fødder, der samtidigt ville skåne fodtøj. Swims er en smart og praktisk løsning, når du skal ud i regnvejr og ikke ønsker at ødelægge dit fodtøj. Gummistøvlerne er perfekte både til en tur i skoven og regnvejr i storbyen.
Husk at pleje dine gummistøvler, så de ikke tørrer ud. Gummistøvlerne er lette at holde og kræver ikke meget pleje. Hvis du synes, at gummistøvlerne bliver matte i farven, er det tid til at give dem med Woly Gum Boot, som holder gummiet smidigt. Hvor ofte du skal anvende Gum Boot kommer selvfølgelig an på, hvor meget du bruger gummistøvlerne, men cirka hver 3-6 måned er det en god idé at pleje dem

Mærke
Skostørrelse filter

Pris filter
dkk 490 dkk 490

club ottoline