Stylesnob

Stylesnob 

Stylesnob er en verden af glamour og feminine sko. Stylesnob er både trendsættende og luksuriøst med stilfulde ballerinaer og loafers i lokkende farver. Stylesnob har en bemærkelsesværdig kvalitet, og der anvendes udsøgte materialer såsom slange-, gede- og kalveskind.

Glamour, drømme og skønhed er designer Vibe Skov Bjerrehus’ ambition for Stylesnob brandet, der blev grundlagt i 2003. Med designerens ønske om at tilføje en ekstra gnist til kvindens garderobe, kan man sæson efter sæson forvente uimodståelige og iøjnefaldende styles fra Stylesnob. Den skandinaviske designtradition er essentiel og gennemgående i udtrykket, der altid er knyttet til moden. Resultatet er en blændende kollektion, hvor vi har håndplukket det bedste fra Stylesnob.  

 
Stylesnob Ballerina Bree Blue/Natur
Stylesnob Ballerina Bree Blue/Natur
dkk 500,00
dkk 899,00
Vis
Stylesnob Ballerina Bree Plum/Natur
Stylesnob Ballerina Bree Plum/Natur
dkk 500,00
dkk 899,00
Vis
 
     

Ballerinaer er nok en af de mest klassiske sko man kan finde og alle kvinder bør have mindst et par af disse smarte, praktiske og klassiske sko i deres klædeskab. Se for eksempel de fine, feminine og lette ballerinaer fra Stylesnob. Stylesnob laver lækre kvalitetssko til modebevidste kvinder som vil være på forkant med sæsonens trends.

Stylesnob er et danske mærke grundtlagt i 2003 af designeren bag, Vibe Skov Bjerrehus.  Målet er at skabe et univers af skønhed og glamour med sko som kan tilfører en lille gnist og et strejf af luksus til enhver kvindes garderobe.

Alle ballerinaerne har elastikkanter så de sidder helt ind til foden uanset om din fod er smal eller bred. I vores udvalg finder du både helt enkle og klassiske ballerinaer i for eksempel sort skind eller ballerinaer med mere design og flere detaljer – valget er dit!

Mærke
Skostørrelse filter

Pris filter
dkk 500 dkk 500

club ottoline