Philippe Model

Philippe Model sneakers

Lækre italienske sko fra Philippe Model er noget af det ypperste inden for sneakers - brandet er ren luksus. Philippe Model er et fransk brand, der er designet af Paolo Gambato. Hver sko er håndlavet og gennemarbejdet ned til mindste detalje af italienske skomagere. Der er kvalitetstjek under hele fremstillingsprocessen - lige fra udskæring af læderet til samling med sålen. Den grundige fremgangsmåde sikrer den højeste kvalitet. Philippe Model har fået stor succes med deres raffinerede design, hvor bizarre ideer og farvekombinationer er et kendetegn.   

Skoene er gennemarbejdede ned til mindste detalje, og netop de fine detaljer og de excentriske farvekombinationer er kernen i Philippe Models design.

Philippe model sneaks kan sættes sammen med mange forskellige stilarter. Brug dem sammen med klassiske skandinaviske farver, eller sæt dem sammen med farver i samme tone som skoen, og opnå en gennemført stil.
Philippe Model sneaks er flotte til et par opsmøgede bukser, som vi atter kommer til at se dette forår, hvor chinos er et must-have i garderoben.

Philippe Model er også velegnet til det mere feminine look med kant. Brug dem med en nederdel eller kjole for at skabe en fin kontrast mellem det feminine og det rå.

En fordel er selvfølgelig også, at Philippe Model er super komfortable at have på. Indvendigt er der en blød sål, og sneaken er foret med et let frotté stof, der sikrer, at skoen stadig er behagelig på sommerdage.

Ydermere er snørebåndene nemme at regulere, og de er perfekte for dig, der ellers kan have svært ved, hvordan snørebåndene skal bindes, da det giver sig selv med Philippe model, hvor snørebåndet afsluttes med en rå knude på hver side af skoen.

Sneaks fra Philippe Model er et oplagt valg for dig, som værdsætter luksus og et unikt look. Se vores udvalg på webshoppen og i ottoline butikkerne.

Mærke
Skostørrelse filter

Pris filter
dkk 1260 dkk 2800

club ottoline