Nude of Scandinavia

Nude of Scandinavia

Nude of Scandinavia sneakers og sko er et sandt mekka for ægte fashionistas, som sætter pris på lækkert fodtøj og støvler. Nude er Skandinavisk design, der produceres i Italien. God smag, ærlighed, humor, værdsættelse af naturen og fremragende kvalitet er værdier, der er værd at fremhæve ved mærket. Nude of Scandinavia laver sneakers og sko, der føles som var de støbt efter din fod.  Designet er minimalistisk, råt og sofistikeret. Så skal der kæles for dine fødder, så er Nude of Scandinavia Sneakers og sko helt sikkert noget for dig.

 
Nude Iris 403760 Avirex Nero
Nude Iris 403760 Avirex Nero
dkk 900,00
dkk 1.799,00
Vis
Nude Crew 30117H Buffalo Nero
Nude Crew 30117H Buffalo Nero
dkk 1.050,00
dkk 1.999,00
Vis
 
     

Sort og navy er de helt store farver denne sæson og Nude of Scandinavia har lavet de flotteste støvler og støvletter i netop disse nuancer, der vil bære dig gennem de kolde måneder med god stil. Nude designer deres sko med sans for detaljen, der får skoene til at ose af luksus og eksklusivitet. Rå lænker, lynlåse og remme er kendetegnende for designet hos Nude netop nu.
Sneakerstøvlen er en klassiker, som har fået nyt liv i navy ruskind. Den er dejlig nem at få på med lynlås på fronten. Dernæst sikre det bløde for, at du ikke fryser dine fødder.

Nude of Scandinavia sko er svensk design, der er gennemført og garant for god kvalitet og komfort. Slå dig løs i vores Nude of Scandinavia udvalg på webshoppen eller besøg vores ottoline butikker i Aarhus.

Mærke
Skostørrelse filter

Pris filter
dkk 900 dkk 1050

club ottoline

Mache Dora Dress Black

Mache Dora Dress Black

Pris fra
dkk 500,00