French Sole

French Sole

Fra French Sole har vi valgt at tage yndefulde og spektakulære ballerinaer hjem til vores kunder. Det vovede design har gjort mærket til en yndling blandt mange modeelskere. French Sole er for længst blevet kåret som en klassiker i modeverdenen.

French Sole blev skabt i 1989 af Jane Winkworth, der har specialiseret sig i at designe de mest fantastiske ballerinaer, og der er ingen grænser for, hvad der er muligt med hensyn til farver, print og udformninger.

Foruden et eminent design, lever French Sole også op til de højeste standarder i kvalitet, hvor kun det bedste læder fra Frankrig, Italien og Spanien udvælges til produktionen af ballerinaer. French Soles ballerinaer har en perfekt pasform, uanset om din fod er smal eller bred. Alle sko kan nemlig reguleres med en diskret snøre i siden.

Vær opmærksom på, at French Sole er små i størrelsen. Derfor skal du vælge et nummer større end normalt.

Hos ottoline er vi vilde med det engelske ballerina mærke French Sole. Bag French Sole står den britiske designer Jane Winkworth som har lavet smarte ballerinaer siden 1989. Faktisk mener mange at det er hendes og French Sole’s fortjeneste at den nu ikoniske ballerinasko er blevet så populær og moderne som den er i dag.

I ottolines butikker finder du (så længe lager haves) altid to modeller i flere farver fra French Sole: Simple og Henrietta. Begge modeller er klassiske ballerinasko med flade såler og en elegant sløjfe på tåen. Begge modeller findes ligeledes i et væld af farver og mønstre.

French Sole Simple er den absolutte klassikker i French Sole’s kollektion. Skoen laves i mange forskellige skind typer og farver og ofte med snuden i et andet materiale eller farve. Se for eksemple de smukke, Chanel inspirerede French Sole ballerinaer vi har hjemme i øjeblikket.

Mærke
Skostørrelse filter

Pris filter
dkk 500 dkk 800

club ottoline