Aigle

Bag det franske brand, Aigle, står intet mindre end selveste opfinderen af gummistøvlen, Hiram Hutchinson, der i 1853 opfandt en praktisk støvle til de franske landarbejdere. Siden da har Aigle markeret sig som den gummistøvle, der kan forene det praktiske med det smarte. Med Aigle på fødderne kan du se hip ud, både i skoven og i bybilledet.

Gummistøvlerne fra Aigle er håndlavede i 100 % naturgummi. Alle støvler gennemgår et nøje kvalitetstjek, før de forlader fabrikken i Frankrig. Dermed er Aigle din garant for kvalitetsstøvler, der holder fødderne tørre. 

Aigle laver gummistøvler til modebevidste kvinder der ikke går på kompromis med komfort og funktionalitet. Alle Aigles støvler er gummistøvler i naturgummi, som er blødt og fleksibelt og holder vandet ude, samtidig med at varmen bliver inde! Oveni alt dette, er naturgummi det eneste 100% vandtætte materiale som også holder til frostgrader – hvor andre gummistøvler risikere at flække og blive utætte i koldt, vådt vintervejr holder Aigle gummistøvler til de kolde grader uden at kny.

Mærke
Skostørrelse filter

Pris filter
dkk 800 dkk 1500

club ottoline

Mache Zoe Top Old Rose

Mache Zoe Top Old Rose

Pris fra
dkk 400,00