TOMS sko er for mange ligmed komfort og god stil. God stil både fordi TOMS sko er flot designet og altid følger med moden, men også fordi TOMS sko kører med et koncept, hvor de giver et par sko til et barn i nød, hver gang de sælger et par af deres sko til deres kunder.. det er god stil!

TOMS sko er også ligmed komfort, især når man taler om deres hjemmesko espadriller. TOMS espadriller er enkle i design og udtryk og dermed stilrene og uhyre behagelige at have på. Det er ikke uden grund, at du kan se modebevidste mennesker fra London til Singapore, som går rundt i TOMS sko og her er espadriller hjemmeskoene ikke nogen undtagelse.

toms-sko

TOMS sko giver generelt en fin støtte om foden og skoene er kendt for, at blive produceret i et materiale i høj kvalitet, som gør at du kan bruge dem i flere sæsoner i træk. Her er espadriller skoene ingen undtagelse; de er fodret i behageligt blødt stof og giver en let svangstøtte, som giver en alle tiders komfort.

Sagt med andre ord, hvis du er på jagt efter sko eller sko-brand i høj kvalitet, som er bevidst omkring stil og design og samtidigt støtter en god sag, så er TOMS sko et oplagt valg.

, ,

UGG Australia’s historie begyndte i 1978, da en surfer ved navn Brian Smith havde brug for en måde at holde sine fødder varme efter han havde været ude og surfe.. på den måde blev idéen til UGG Classic skoene født. UGG Australia sko er lavet af 1.klasses fåreskind og ligeledes foret udelukkende med materialer af den bedste slags.

UGG Australia’s klassiske surferstøvle er let og perfekt til at gå på sand. Ideen har været tiltalende for en bred målgrupper og UGG Australia-skoene er blevet benyttet i mange andre sammenhænge end i forbindelser med surfing. I dag UGG støvlerne blevet et fænomen.

UGG-Australia-sko

UGG Australia som brand handler om luksus og komfort i hverdagen. Kun de fineste kvalitetsmaterialer bruges til at skabe UGG Australia sko. UGG Australia er den største distributør af denne populære stilart, og herunder finder du: UGG Classic Short, UGG Classic Tall, og UGG Bailey Bow. Fælles for disse UGG Australia sko er at de føles enormt behagelig så snart du får dem på fødderne og så betyder kvaliteten at de kan holde hele livet.

, , , ,

Blake Mycoskie, grundlæggeren af TOMS sko, tog en rejse til Argentina tilbage i 2006. Her besøgte han en lille landsby, han så, at landsbyens beboere ikke bar nogen former for fodtøj. Blake besluttede sig for, at han ville gøre noget ved dette, og på dette grundlag kom TOMS sko til verden. Produktionen af TOMS sko er siden hen eksploderet og for hvert par TOMS sko der sælges, så giver virksomheden TOMS et par sko, til et barn i nød. I dag finder man TOMS sko i et væld af modebutikker verden over. Skoene har et casuelt design med et pust af nutidens mode. Her bliver lagt vægt på, at TOMS sko skal være for den brede målgruppe, TOMS er ikke bare en kedelig espadrille sko, men er en sko med super god komfort og fås i et væld af farver og designs. Alle styles fra Toms er udarbejdet i økologiske materialer og fås i tekstiler som kanvas, ruskind og skind. Hos ottoline-sko er vi stolte af, at være forhandler af TOMS sko. Ikke kun fordi, at det er sko i en super god kvalitet. Men også fordi, at TOMS sko gør en forskel.

, , , ,

Julie Fagerholt har skabt duftserien Ambre Maroc, der indgår i Heartmades Home Collection. Ambre Maroc duften er inspireret af farver og stemninger fra Marokko. Duften er både frisk og krydret, hvilket er en lækker kontrast, der gør duften fantastisk til både dag og nat. De primære ingredienser i Ambre Maroc er rav, vanilje, labdanum, jasmin og rose. En herlig kombination, der giver god stemning i hjemmet og en luksuriøs følelse på kroppen. Julie Fagerholt duft

Ambre Maroc duftserien består både af en skøn parfume, flydende sæbe, duftdiffuser og duftlys. Alle er de pakket ind i et eksklusivt design, der på smukkeste vis forener det skandinaviske og etniske udtryk. Julie Fagerholt fortæller, at Ambre Maroc duften er inspireret af hendes begejstring for Marokko og tanken om eventyr i souken, hvor duftoplevelser fra alle hjørner er noget helt specielt.

Vi er ret vilde med den nye aroma, som vi har fået i ottoline butikkerne efter introduktionen af vores nye brand Heartmade. Fremover finder du således Heartmades eksklusive accessories og duftserie hos ottoline. Kom selv forbi butikken og oplev duften, eller læs mere om den under de enkelte Heartmade produkter på webshoppen.

, , , , , , , , , ,

Hvis der er noget Gardenia kan finde ud af, så er det at designe flotte støvletter, der har en super pasform og en udsøgt kvalitet. Gardenia er dansk design med en lang brand historie bag sig. Gardenias mange års erfaring i modebranchen har gjort brandet i stand til at ramme plet hver sæson med musthave styles.

navy og snake støvletter fra Gardenia

I AW14 sæsonen er særligt støvletterne fra Gardenia værd at bemærke. Her finder du både spidse hæle og snuder, chunky hæle og den Acne inspirerede udgave, hvor hælen går fra chunky til smal. Brug de chunky og mere komfortable hæle til hverdag og dress up med en spids og elegant hæl når du skal til fest.

Gardenia støvletterne er nemme at anvende, da de passer flot til både bare ben, opsmøgede bukser eller strømpebukser. Gardenia har som mange andre brands taget navy til sig, og du finder således flere af modellerne i de blå toner, som er super flot sammen med sort og grå.

, , , , , , , , , ,

Sort og navy er de helt store farver denne sæson og Nude of Scandinavia har lavet de flotteste støvler og støvletter i netop disse nuancer, der vil bære dig gennem de kolde måneder med god stil. Nude designer deres sko med sans for detaljen, der får skoene til at ose af luksus og eksklusivitet. Rå lænker, lynlåse og remme er kendetegnende for designet hos Nude netop nu.
Støvler fra Nude of Scandinavia

I AW14 sæsonen finder du fra Nude både den populære sneakerstøvle med for, flade støvler, støvler med kilehæl, lange støvler og feminine støvletter på ottolines hylder. Sneakerstøvlen er en klassiker, som har fået nyt liv i navy ruskind. Den er dejlig nem at få på med lynlås på fronten. Dernæst sikre det bløde for, at du ikke fryser dine fødder.

Nude of Scandinavia sko er svensk design, der er gennemført og garant for god kvalitet og komfort. Slå dig løs i vores Nude of Scandinavia udvalg på webshoppen eller besøg vores ottoline butikker i Aarhus.

, , , , , , , , ,

grå espadrille hjemmesko fra TOMSNu kan du få cool espadrille hjemmesko fra TOMS hos ottoline butikkerne. TOMS er kendt og elsket for deres seje espadriller, der er et sommer must have. Du kan nu også få de skønne espadriller til at holde dine fødder varme i de kolde måneder.

TOMS hjemmesko er foret med dejlig blødt for. Ligesom sommermodellen har espadrillen en let svangstøtte, der giver god komfort. Du finder selvfølgelig også det kendte lyseblå TOMS logo på hælen af hjemmeskoene.
TOMS hjemmesko er både hyggelige og smarte. Du kan vælge mellem 3 farver i TOMS hjemmesko: Mørk og lys uld samt strik i blålige nuancer – hver og en er skøn, så det kan være svært at vælge!

Ønsker du at købe bæredygtigt er TOMS det rette for dig. TOMS er kendt og elsket for konceptet TOMS hjemmesko i blå”one for one”, som gælder alle TOMS produkter. ”one for one” betyder, at hver gang der sælges et TOMS produkt, så donerer TOMS et par sko til et barn i nød i den tredje verden. TOMS handler ikke blot om mode, men i høj grad om at være social bevidst – det syntes vi er ret cool, og du kan med god samvittighed forkæle dine fødder.

, , , , , , , , , , , ,

gummistøvler fra Swims i tre forskellige farver.Vær smart i vores nye mode gummistøvler fra Swims, der har et lækkert minimalistisk design og en skøn komfort med blød og elastisk gummisål. Hos ottoline finder du Swims gummistøvlerne i tre flotte farver: Navy, green & black. Alle har de en fed detalje med en orange strop og Swims logo på hælen.
SWIMS gummistøvler er svaret på den moderne galosh i et funktionelt design. Den norske Designer, Johan R, har udviklet Swims efter mange års irritation over sko, der blev ødelagt af regnvejr. Han søgte en løsning på problemet, der både indebar smarte og tørre fødder, der samtidigt ville skåne fodtøj. Swims er en smart og praktisk løsning, når du skal ud i regnvejr og ikke ønsker at ødelægge dit fodtøj. Gummistøvlerne er perfekte både til en tur i skoven og regnvejr i storbyen.
Husk at pleje dine gummistøvler, så de ikke tørrer ud. Gummistøvlerne er lette at holde og kræver ikke meget pleje. Hvis du synes, at gummistøvlerne bliver matte i farven, er det tid til at give dem med Woly Gum Boot, som holder gummiet smidigt. Hvor ofte du skal anvende Gum Boot kommer selvfølgelig an på, hvor meget du bruger gummistøvlerne, men cirka hver 3-6 måned er det en god idé at pleje dem.

, , , , , , , , , ,

I AW14 sæsonen har UGG lavet de populære støvler i de mest fantastiske farver, der er speciel editions. Du kan glæde dig til at stikke fødderne i den helt korte mini model, som er kommet i snakeprint med sort ruskind på hælen. Denne UGG støvle skiller sig virkelig ud fra, hvad vi tidligere har set fra UGG. I mini modellen finder du også UGG støvler i to forfriskende nye farver, nemlig forrest night green og grey.

Ugg Australia støvler med lækkert forI den mellemlange udgave af UGG støvlen (Short) er der også sket spændende fornyelser. Her har vi fået en UGG leopard udgave i kastanje med sort leo. En virkelig fantastisk version af UGG støvlen, som vi er stolte over at have på vores hylder. Er du til det mere dæmpede look findes denne short UGG støvle nu også i navy og grey, som er ret flotte og nemme at style sammen med vinterens mere dæmpede farvepalette.
Vi har selvfølgelig også bestilt de altid populære og klassiske farver, sort og chestnut, hjem i både mini, short og tall udgaven.

Vi anbefaler dig at tage dine UGG støvler på med bare tæer, da de er foret med det blødeste fåreuld, som har den fantastiske egenskab, at de tempererer dine fødder, så de hverken bliver for varme eller kolde i støvlen.
Slå dig løs i vores UGG univers på webshoppen eller besøg vores butikker i henholdsvis Risskov eller latinerkvarteret.

, , , , , ,

Efterårskollektionen fra Wonders er landet på webshoppen samt i vores butikker. Du kan se frem til et efterår med utrolig lækre skindtyper med præget skind, nubuck, ruskind og glat skind. Sort er den dominerende farve i Wonders sko kollektionen, men også navy og grå vinder indpas.

Wonders støvletter har sat sig fast som et must-have item i garderoben. Støvletten findes i mange forskellige udgaver med forskellige snit. Wonders bikerboots med rå spænder er ligeledes at finde, og som noget nyt er de helt lange støvler endelig tilbage, og de må gerne gå helt over knæet. Over Knee støvlerne giver dig et råt udtryk og er superfeminint sat ammen med en nederdel eller kjole. Et par stramme leggins vil også være rigtig flot sammen med over knee støvlerne.

Wonders skoene er som altid garant for god stil. Designet er cool og gennemarbejdet, og i år har Wonders kælet for detaljerne med mixed skindtyper og flotte fremtrædende syninger, der får skoene til at ose af luksus. Hælhøjden er hos Wonders i alle højder fra helt flad og op til 10 cm. En komfortabel højde på 3-5 cm er dog dominerende. Endelig er den chunky hæl ikke til at komme uden om. Slå dig løs i vores Wonders univers her på webshoppen eller i vores butikker.

, , , , , , , , ,